Rolf Gjedsted Til Kontakt  
Tip en ven
   
Forside Digter Forfatter Kunstmaler Billedhugger Kontakt Nyheder Links Shop Sitemap
 
Gudinden Athene

Udsmykninger

Udstillinger

Inspiration

Galleri 01

Galleri 02

Galleri 03

Galleri 04

Galleri 05

Galleri 06

Inspiration

Stemningbilleder

Stemninger

Stemninger

Stemninger

Stemninger

StemningerDer er nok inspiration til nye farver i det abstrakte maleri her. Der er solnedgange nok her i Syden, men der er heldigvis flere solopgange, og det hele er synligt, fordi himlen sĂĄ ofte er klar: bjergene, horisonten mod Afrika og et stort skib pĂĄ havet er synligt her fra bjerget, selv om man er halvtreds kilometer borte.

Landskabet er okker og grønt og sort, og himlen er blå i et utal af nuancer, og rosa og lyserød og skarlagen - og så videre... Bjergene er blå og sorte og grønne, og over for ligger den evige sne. Skyerne optræder på himlen i et utal af forklædninger, og de kæmpe kongeørne krydser over hovedet på en.
En guldsmed jager insekter, svalerne gør det samme et niveau over den, og så er der flagermusene, der jager i skumringen fra deres udgangspunkt, istidshulen, der er min nærmeste nabo, og som har inspireret mig, bl.a. til romanen "Flagermusvinden".

Stemninger

Stemninger

     
Tilbage Top
Copyright ©2006 Rolf Gjedsted
all rights reserved

Antal unikke besřgende [ 30148 ]
Ophavsret, kopiering m.v.: Artikler, fotografier, grafik og andet stilles kun til rĺdighed for visning/lćsning. Det er ikke tilladt at tage kopi i elektronisk/digital form, if. ophavsretlovens § 12, samt kopier pĺ papir (udprint).